KENSU toimii

Uutisia

Lasten kevätkauden 2022 luistelukoulut Viitaniemen tekojäällä alkavat torstaina 13.1.2022 ja lauantaina 15.1.2022. Opetusta on yhteensä 5 kertaa torstaisin klo 16:30-17:30 ja lauantaisin klo 9–10. Voitte valita päivän! Hinta 50 € (sis. opetusta 5 kertaa, vakuutuksen ja luistelupassin). Ilmoittautumiset 10.1.2022 mennessä luistelukoulut@gmail.com.
Kirsi Korpijärvi varmisti naisten kokonaiskilvan voittonsa hienolla luistelulla. Miehetkin menestyivät hyvin luistellen mainiosti.
Seinäjoella luisteltiin viime viikonvaihteessa perinteiset Pingu-kilpailut. KENSU:n luistelijoista kilpaan osallistuivat Timo Herranen ja Kari Niittylä.
Junioreiden kisassa jännittäviä parikamppailuita, aikuisten yhteislähtökilvan ykköseksi kiri Jari Ylänne
KENSU:n luisteluvuoroa ja lasten luistelukoulujen alkamisajankohtaa on jouduttu varhentamaan tunnilla jääpalloturnauksen vuoksi
KENSULLA on tunnilla pidennetty luisteluvuoro. Pidetään luistelukoulun yhteydessä leikkimieliset luistelukisat ja nautitaan lämmintä mehua ja pipareita. Kaikki luistelukoululaiset ja pikaluistelijat mukaan!
Juniorit luistelevat 300 metriä pareittain, seniorit 3000 metriä yhteislähdöllä. Ilmoittautuminen 15 minuuttia ennen kilpailua. Juniorit starttaavat ensin.
Paikalliset jääurheiluseurat järjestivät luistelijoille toimintaa. Myös KENSU oli mukana - ja Joulupukki!
KENSU:n luistelijoista mukana Kari Niittylä ja Timo Herranen
KENSU:n luistelijoista mukana junioreista Ahti ja Kusti Lopez-Lehto ja Lauri Leppänen sekä mastereista Timo Herranen - hyvät kauden avauskisat kaikille
RSS ATOM