KENSU toimii

Uutisia

Ensi viikon torstaina ja lauantaina käynnistyvät jälleen lasten luistelukoulut. Ohessa ohjeet ilmoittautumiseen ja valokuvia syyskauden harjoituksista:
Talvikilometrikisa poljetaan 1.1.-28.2.2021. Joukkueeseen voi liittyä os.koodilla KENSU2021. Kisasta löytyy lisätietoa sivulta www.kilometrikisa.fi ja tätä kautta voi myös ilmoittautua mukaan.
Mika Kanervolta löytyy oheisen liitteen mukaisia tarvikkeita
Tiistaina 15. joulukuuta käynnistyi KENSU-cup perinteisesti 3000 metrin yhteislähtökisalla. Juniorit avasivat cup-kisansa puolen kierroksen sprintti-luistelulla
... 24.12., 26.12. ja 31.12.2020.
Suomen Luisteluliiton seurakehittäjä, pikaluistelija Juho Vaittinen piti kensulasille viime tiistai-iltana valmennusillan, jossa hiottiin pikaluistelun tekniikkaa monenlaisin harjoittein. Mukaan oli ehtinyt mukavasti seuramme aktiiveja juniori-ikäisistä varttuneisiin. Opastajana oli myös KENSU:n junioreita valmentava pikaluistelija Jaakko Hautamäki. Ohessa kuvasatoa treeni-illasta. Kuvannut Pedro Lopez-Lehto.
Suomen Luisteluliiton seurakehittäjä Juho Vaittinen pitää KENSU:n pikaluistelijoille valmennusillan tiistaina 1. joulukuuta. Kaikki mukaan! Kokoontuminen ensin klo 18.00 Viitaniemen tekojääradan katsomossa, josta siirrytään infon ja alkuverryttelyn jälkeen harjoitusvuorollamme jäälle. Seuratkaa KENSUN nettisivuja, mikäli vielä alkuviikolla tulee koronarajoitusten takia muutoksia.(Teksti jatkuu).
KENSU:n harjoitusvuoroilla on päässyt kokemaan luistelun hurmaa jo parisen viikkoa. Lasten luistelukoulut, junioreiden pikaluistelukoulu ja aikuisten jäätreenit sujuvat mukavasti. Mukaan mahtuu joko omin luistimin tai seuralta lainattavin pika- tai retkiluistimin.
Seinäjoella järjestettiin 13.-15. marraskuuta pikaluistelijoiden valtakunnallinen jääleiri ja luistelukauden avaava Season Opening Race-kilpailu. KENSU:sta mukana kolme junioria ja kaksi master-luistelijaa.
RSS ATOM