KENSU toimii

Uutisia

Luisteluvuoroillamme on paljon uusia pikaluistelijoita ja luistelukoululaisia, joten on hyvä muistuttaa radalla käyttäytymisestä.
KENSUn luistelukoulut alkavat viikolla 46. Totuttuun tapaan vetäjinä toimivat liikunnan opiskelijat. Uutuutena myös luistelun opetusta aikuisille.
Upeat naisemme Terhi, Silja, Anneli, Päivi ja Katri menestyivät loistavasti kesän SM-kisoissa. Varsinkin tuo Terhin mitalisaalis on mahtava ja viestiporukan SM-tulokset!
Suomen Soutuliitto juhlisti soutukauden päätöstä 2.9 juhlaillallisilla hotelli Arthurissa Helsingissä. Paikalla olivat mm. Suomen ykkössoutajat niin puu- kuin olympiaveneiden puolelta.
Kiepin viimeinen laji eli suunnistus jälleen kerran muutti lopullisia sarjasijoituksia. Paras Kiepin kiertäjä vuonna 2006 on M40-sarjan Timo Rinkinen, onnittelut Timolle.
Upeat naisemme Terhi, Silja, Anneli, Päivi ja Katri menestyivät loistavasti kesän SM-kisoissa. Varsinkin tuo Terhin mitalisaalis on mahtava ja viestiporukan SM-tulokset!
Ari Hiltunen Seinäjoelta on pistänyt firman pystyyn (www.totalsport.fi) myydäkseen luistimia ja varusteita. Hän on Jyväskylässä lauantaina 9.9.06, paikka ja aika on vielä avoin. Jos on tarvetta hankkia uusia varusteita, ota yhteyttä vesa-pekka.santala@nokia.com tai 040-7335158. Sovin Arin kanssa ajankohdan ja paikan torstaina ja ilmottelen sitten. Myös Mika Kanervon kautta edelleen voi kysyä välineitä.
Päivittelijä on palanut entistä päivettyneempänä lomamatkaltaan ja Jyväskiepin pisteetkin on saatettu ajantasalle. Nyt kaikki kiillottamaan kompassiaan viimeistä lajia varten.
Jyväskiepin pyöräily suoritettiin Laukaassa CC Picaron osaavissa käsissä. Kisa onnistui hyvin ja tulostaso oli kova, niin yleisessä sarjassa kuin Kiepinkin sarjoissa. Tulokset löytyvät CC Picaron sivuilta, Jyväskiepin pisteet saadaan päivitetyiksi näillä näkymin ensi sunnuntaiksi. Pahoittelemme viivästymistä ja parannamme tapamme.
Neljästoista KENSUn järjestämä Kirkkovenesoutu lämpimässä ja aurinkoisessa säässä tarjosi jälleen kerran monelle mukavan liikuntahetken.
RSS ATOM