KENSU toimii

Uutisia

Kurssilaiset jaetaan tarvittaessa kahteen tasoryhmään, perus- ja jatkokurssilaisiin. Mukaan voit tulla ikään riippumatta. Tarvitset omat luistimet ja suojat (huom. kypärä on aina pakollinen). Paikka on jäähallin a-puolen parkkipaikka ja osallistuminen omalla vastuulla. Hinta on 10€. Ilmoittautumiset miuluiten 19.5. mennessä keijo.ilmavirta@panda.fi (tai 040-5036381). Voit ilmoittautua myös paikan päällä.
KENSUn Kimmo Ilmavirta oli Ranskan Rennesissä 23. saaden 28 maailmancupin pistettä. Saman joukkueen eli Team Finlandin Jarmo Valtonen oli 45. ja pisteitä tuli 6. Rullaluistelun maailmancupin kotisivut ovat osoitteessa http://www.world-inline-cup.com/.
KENSU ry järjestää rullaluistelukurssin toukokuun aikana jäähallin parkkipaikalla, tasoryhmiä muodostetaan tarpeen mukaan. Kesto 2-3 h ja hinta 10€. Tarkka ajankohta ja paikka ilmoitetaan osallistujille. Ilmoittautumiset ja kyselyt keijo.ilmavirta@panda.fi. Jos haluat soutaa Kiepin soudun kirkkoveneessä, ilmoita siitä 27.5.2007 mennessä Arto Hakasalolle osoitteeseen hierhaka@netti.fi.
Rullaluistelun SM-hallikilpailut pidettiin Lahdessa 22.4.2007. Mukana oli 40 luistelijaa, joka määrä on kotimaisissa SM-kisoissa ennätys. Yleisen sarjan kaksoisvoittajaksi luisteli KENSUn Kimmo Ilmavirta, adjutantteinaan monet muut kensulaiset eri sarjojen mitalistit.
KENSU ry:n kevätkokouksen jälkeen pidettiin perinteisesti edellisen talvikauden päättäjäiset. Ami oli jälleen kerran järjestänyt hienot puitteet tapahtumalle. Parhaana luistelijana palkittiin Verneri Kinnunen ja juniorina Tatu Santala.
Lumet ovat sulaneet ja hiekat on harjattu monin paikoin. KENSU on taas vahvasti mukana rullatoiminnassa. Järjestämme eritasoisia rullaluistelun kursseja, joista tiedotamme nettisivuillamme. Tiistaiset yhteislenkit satamasta klo 18:00 alkavat 17.4.2007. Huipulla myös tuulee. Kuvan Kimmo Ilmavirta kiertää tulevan kesän maailmancupia eli WIC:tä. Aiheesta lisää www.lottanen.com.
KENSUn juriorit paransivat ennätyksiään yhteensä 18 kertaa 2 päivän aikana.
Potkukelkkailun vetiset MM-kisat olivat mainiota mitalien metsästystä kensulaisille. Timo Rinkinen saalisti M45-sarjan 500 metrillä kultaa ja puolikkaaksi rutistetulta maratonilta pronssia. Hannu Luoman saalis oli päinvastainen. Väliin ehti molemmilla matkoilla raumalainen Matti Pesälä. M55-sarjan puolimaratonin mestaruuden valtasi Reijo Leino. Yleisen sarjan 3*500 metrin viestissä KENSU otti onnekkaasti Ketkupolkan päänahan, mutta edelle ehti IF Länken Kick. Laajempi reportaasi ilmestynee seuraavaan Kensulaiseen! Kuvassa Timo Rinkinen MM-puolimaratonilla. T.Antti
Vuosi sitten oli pakkasta 20 astetta, nyt meillä oli vesikeli. Säästä huolimatta kisassa oli lähes sata hiihtäjää, joista kieppiläisiä noin puolet. Täydet pisteet vei Petri Ilomäki ja toisena Keijo Sivill, joka myös siirtyi kokonaispisteiden johtoon. Kuntosarjan voitti Tapio Lahtinen. Joukkukisan kärjessä on KENSU1, kannoillaan Panda ja KENSU KK. Lopulliset tulokset löytyvät tulospalvelustamme.
Tuore pikaluistelun C-nuorten SM-hopeamitalisti Verneri Kinnunen kävi kisaamassa Norjan Bergenissä hyvällä menestyksellä. Vielä on edessä kauden huipennus Hollannin Heerenveenissä, jossa on luvassa jopa vielä kovempaa vauhtia.
RSS ATOM