KENSU toimii

Uutisia

Jyväskieppi muuttuu. Kaudella 2007 mukaan lasketaan viisi parasta suoritusta kuudesta. Jokainen kisa pidetään omana viikonvaihteenaan ja matkoja pidennetään. Kirkkovenesoudun pistekerroin vuoden 2006 tapaan on 0,7.
KENSU ry 60 vuotta (31.10.2006)
KENSU ry:n lämminhenkiset 60 -vuotisjuhlat pidettiin lauantaina 28.10.2006. Paikalla oli lähes kahdeksankymmentä liikunnan ystävää, joista osa oli tullut pitkienkin matkojen takaa. Seuran kunniapuheenjohtajiksi kutsuttiin Eero Häkkinen ja Veli-Matti Häkkinen.
Seuran puheenjohtajaksi vuodeksi 2007 valittiin Santeri "Santtu" Takala. Onnea! Johtokunnan 2007 muodostavat Santun lisäksi Aimo Väisänen, Pekka Heikkinen, Antti Lehtinen, Paavo Pohjola, Jorma Harjula ja Keijo Ilmavirta sekä rahastonhoitaja Pirjo Ilmavirta.
Kiepin pisteissä on korjattu vielä Reino Kuvajan ja Sirkka Hirvasen pisteitä sekä vaihdettu Oiva Lipsosen nimi kuntojoukkueen luetteloon. Ilmoita Keijolle 040-5036381, jos vielä korjattavaa on. Näin saadaan tulokset oikeiksi ennen palkintojenjakoa 28.10.2006.
Luisteluvuoroillamme on paljon uusia pikaluistelijoita ja luistelukoululaisia, joten on hyvä muistuttaa radalla käyttäytymisestä.
KENSUn luistelukoulut alkavat viikolla 46. Totuttuun tapaan vetäjinä toimivat liikunnan opiskelijat. Uutuutena myös luistelun opetusta aikuisille.
Upeat naisemme Terhi, Silja, Anneli, Päivi ja Katri menestyivät loistavasti kesän SM-kisoissa. Varsinkin tuo Terhin mitalisaalis on mahtava ja viestiporukan SM-tulokset!
Suomen Soutuliitto juhlisti soutukauden päätöstä 2.9 juhlaillallisilla hotelli Arthurissa Helsingissä. Paikalla olivat mm. Suomen ykkössoutajat niin puu- kuin olympiaveneiden puolelta.
Kiepin viimeinen laji eli suunnistus jälleen kerran muutti lopullisia sarjasijoituksia. Paras Kiepin kiertäjä vuonna 2006 on M40-sarjan Timo Rinkinen, onnittelut Timolle.
Upeat naisemme Terhi, Silja, Anneli, Päivi ja Katri menestyivät loistavasti kesän SM-kisoissa. Varsinkin tuo Terhin mitalisaalis on mahtava ja viestiporukan SM-tulokset!
RSS ATOM