KENSU toimii

Uutisia

KENSUn veteraaniurheilijat menestyivät jälleen hyvin lajiensa SM-kisoissa. Mitalisaalis olisi ollu huomattavasti suurempikin, kuitenkin flunssa- ja loukkaantumiskierre verotti osansa.
Usea meistä uskaltautui Kuopion pitkille matkoille ja menestystä tuli. Terhi Kokkonen oli 100 km:llä hopealla, samoin Hannu Luoma 25 km:llä. Satasen potkuissa Richard Van Camp sai pronssia. Menestyjiä olivat myös kaikki muutkin osallistuneet Kensulaiset urheilijat.
Lue tästä juttu Porin Hopealuistinfinaaleista 12.-13.2.2005.
Sään haltijoiden ja Liikuntapalvelukeskuksen porukan ponnistelujen ansiosta retkiluistelurata saatiin sopivasti auki ja puitteet kuntoon Jää Jyväskylään! - tapahtumalle. Ja taas oli väkeä, iloista mieltä, liikunnan ja yhdessätekemisen riemua. Kensu kiittää osallistuneita, talkoolaisia ja yhteistyökumppaneita.
Jyväsjärven retkiluistelurata saatiin kuin saatiinkin auki tänäkin vuona. Heti avaisiksi KENSU järjesti kahdet kisat lauantaiaamuna 12.2. Ensin retkiluisteltiin Kuntokiepin osakilpailu ja sitten olikin potkukelkkailun vuoro.
Ihanteellinen pikkupakkanen helli luistelijoita, kun tämänvuotinen Jyväskieppi käynnistyi Viitaniemen melko nihkeällä jäällä. Tulokset olivat jokatapauksessa huippuluokkaa.
Kauniissa, talvisessa pakkassäässä kisattiin Xerox-cupin viimeiset osakilpailut. Samalla jaettiin myös Kensun mestaruudet, jotka menivät Kari Huovilalle, Terhi Kokkoselle ja Oiva Lipsoselle. Juniorit tekivät jälleen kerran loistavaa jälkeä.
1) siirretään ti 22.2. kisat tiistaille 25.1. niin että molemmat matkat (500 m ja 1500 m) ovat omia osakilpailujaan Xerox-cupissa ja yhteispisteet ratkaisevat Kensun mestaruuskilpailun. 2) perutaan Xerox-cup ti 1.2. 1500 m. Katso juttu toisesta osakilpailusta, lue lisää.
Kieppi lähestyy (5.1.2005)
Uusi vuosi on jo käynnistynyt. Jyväskieppi alkaa jo 6.2.2005. Nyt on aika tehdä hyvä päätös ja lähteä mukaan iloiseen joukkoon Kieppiä kiertämään.
Yleisurheilunaisemme ovat jatkaneet hurjaa tahtia veteraanien mestaruuskisoissa. Katso mitalitilastoa tulospalvelustamme!
RSS ATOM