KENSU toimii

Uutisia

Soutukausi 2005 on saatu nyt kilpailujen osalta päätökseen. Saavutuksina ja aikaansaannoksina lukemattomia ruhjeita ja rakkoja, mutta myös paljon palkintosijoja, sekä pienelle soutuseuralle kunniakkaat 5 SM-mitalia. Soutuväki siirtyy syysjärville soutelemaan toivottaen kaikille nautinnollisia syksyä ja hyviä sienisaaliita!
CCPicaron järjestämänä kaikille avoin Jyväskiepin pyöräily, vuosimallia 05, saatiin suorittaa loistavissa puitteissa.
Puuveneiden keskimatkan Suomen mestaruudet ratkottiin perinteiseen tapaan Pirkan soudussa Tampereella 23.7. Tällä kertaa soutajien kiusana oli helteen sijasta navakka tuuli, joka ajoittain nostatti reippaan aallokon.
Kesän puuvenesoutujen huipentumat, SM-soudut ja Sulkavan Suursoudut on soudetttin heinäkuun alun viikonloppuina. Kensulaisia oli mukana runsaasti ja menestyksekkäästi.
Suomen soutukesä on parhaimmillaan. Kensulaisetkin kiertelevät puuvenesoudun suurtapahtumia hyvällä menestyksellä. Toivotamme tsempppiä ja onneakin kaikille Sulkavaan lähtijöille.
Jyväsjärvisoutu (16.6.2005)
Jo kolmannentoista kerran Jyväsjärven rannalle, Alban maisemiin, kokoontui satojen soutajien reipas joukko. Kirkkoveneet kiisivät pitkin järven pintaa Sataman Yöstä kaikuvien rytmien tahdittamana
Tulokset tulospalvelusta
Kesän ensimmäinen hellepäivä helli kiepin soutajia lauantaina, kun Peurunkasoutua soudettiin.
Pirjo, Julle, Veikko ja Keijo viettivät pitkän viikonlopun todellisen kestävyysurheilun parissa. Tukholman maratonille lähdettiin perjantaina ensin bussilla kohti Helsinkiä ja sieltä ”aavelaivalla” Tukholmaan.
Tänäkin vuonna iso joukko urheita kensulaisia osallistuu Kalevan kierrokseen. Heidän urakkansa on nyt puoloessa välissä, sillä viime viikonloppuna juostiin maraton Ylistaron lakeuksilla.
RSS ATOM