KENSU toimii

Uutisia

Upeat naisemme Terhi, Silja, Anneli, Päivi ja Katri menestyivät loistavasti kesän SM-kisoissa. Varsinkin tuo Terhin mitalisaalis on mahtava ja viestiporukan SM-tulokset!
Ari Hiltunen Seinäjoelta on pistänyt firman pystyyn (www.totalsport.fi) myydäkseen luistimia ja varusteita. Hän on Jyväskylässä lauantaina 9.9.06, paikka ja aika on vielä avoin. Jos on tarvetta hankkia uusia varusteita, ota yhteyttä vesa-pekka.santala@nokia.com tai 040-7335158. Sovin Arin kanssa ajankohdan ja paikan torstaina ja ilmottelen sitten. Myös Mika Kanervon kautta edelleen voi kysyä välineitä.
Päivittelijä on palanut entistä päivettyneempänä lomamatkaltaan ja Jyväskiepin pisteetkin on saatettu ajantasalle. Nyt kaikki kiillottamaan kompassiaan viimeistä lajia varten.
Jyväskiepin pyöräily suoritettiin Laukaassa CC Picaron osaavissa käsissä. Kisa onnistui hyvin ja tulostaso oli kova, niin yleisessä sarjassa kuin Kiepinkin sarjoissa. Tulokset löytyvät CC Picaron sivuilta, Jyväskiepin pisteet saadaan päivitetyiksi näillä näkymin ensi sunnuntaiksi. Pahoittelemme viivästymistä ja parannamme tapamme.
Neljästoista KENSUn järjestämä Kirkkovenesoutu lämpimässä ja aurinkoisessa säässä tarjosi jälleen kerran monelle mukavan liikuntahetken.
GARY FISHER MTB MARATHON SUNNUNTAINA 18.6. KLO 12 LAAJAVUORESSA sekä PYÖRÄILYN SUPERVIIKONLOPPU 17. - 18.6. JYVÄSKYLÄSSÄ
Lauantaina kädet känsille ja sunnuntaina jalat jumiin... tämäkö oli kiepittäjien viikonlopun teema? "Superviikonloppu" saatiin suorittaa hyvissä olosuhteissa, eikä juoksun suorituspaikan vaihtokaan tuntunut tahtia haittaavan.
Kensu ry joutuu muuttamaan ennakkotiedoista poiketen ”Superviikonlopun” Jyväskiepin juoksun järjestelyjä siten, että juoksuun liittyvät toiminnot siirretään Halssilan liikuntapuistoon. Syynä muutokseen on päällekkäiset tapahtumat Huhtasuon koululla ja sen ympäristössä.
Haluatko yhteislenkille kiertämään Jyväsjärveä rullilla. Pyrimme lähtemään sataman kahvilan luota tiistaisin klo 18:00. Rohkeasti mukaan.
Harjatut asfaltit odottavat jo kiitäjiä. KENSU järjestää tänäkin vuonna rulliskursseja. Uudistuneet kurssit ovat pituudeltaan 2 x 1,5 tuntia ja niille otetaan mukaan korkeintaan 8 henkeä.
RSS ATOM