KENSU toimii

Uutisia

Kensu järjestää tänäkin vuonna rullaluistelukursseja (Huom! jatkokurssin uusi aika!) Alkeiskurssi ma 13.6. klo 18-20 Jatkokurssi ti 14.6. --> ti 21.6. klo 18-20
Kensu järjestää tänäkin kesänä lasten rullaluistelukerhon. Kerho keskiviikkoisin 18:30-19:30 Rantasipi Laajavuoren parkkipaikalla kesäkuun alusta elokuun loppuun.
Sveitsissä asuva, Suomessa Jyväskylän KENSUa ja Sveitsissä Athleticum-Rollerbladea edustava Jesse Saikkonen voitti helluntaina 16.05.2005 Sveitsin Lausenissa järjestetyn Swiss Inline Cupin B -sarjan junioreiden sarjan 4,5 kilometrillä. Jessen voitto oli ensimmäinen suomalaisvoitto kautta aikojen Swiss Inline Cupissa.
Jyväsrulla (22.5.2005)
Jyväskieppiä juostiin uusissa maisemissa ja uudenlaisella radalla. Maantie oli vaihtunut pururadaksi ja paikka oli hiihdosta tuttu Huhtasuo.
Kevät on vihdoinkin koittanut ja juoksukin jo maittaa. Pitkään jatkuneet hiihtokelit ja luistelumahdollisuudet hemmottelivat niin kilpaurheilijaa kuin kuntoliikkujaa. Vuosi 2004 muistetaan taloudellisen sopeutumisen aikana, joka jatkuu edelleen. Tämä kaikki on kuitenkin tehty ja tehdään jatkossakin omien tapahtumien kehittämisen ehdoilla. Haluamme jäseniemme olevan tyytyväisiä toimintaamme.
Potkukelkkailun MM-kisat 2005 Kensulaiset iskivät piikkareita todenteolla jäihin Multian Sinervä-järvellä 19.-20.3. järjestelyissä potkukelkkailun MM-kisoissa. Potkukelkkailun MM-kisojen on järjestetty Multialla vuodesta 1988 lähtien (esikisat 1987). Tapahtuma on elänyt monenlaisia vaiheita vuosien saatossa, mutta reipashenkisenä potkukelkkailijan vuoden kohokohtana se on säilynyt ja tainnut vankistaa asemiaan. Kensulaisten menestys on näissä kisoissa jotensakin vakiintunut ja se oli kohtuullinen tälläkin kertaa.
(12.4.2005 : Kiepin hiihtotuloksissa oli virheitä, jotka on nyt korjattu. Päivitetyt tulokset tulospalvelussamme) Kiepin hiihto saatiin suorittaa loistavissa - tosin ei hirmuisen luistavissa - olosuhteissa. Huhtasuon - Vaajakosken - Halssilan laduilla riitti vilskettä.
KENSUn veteraaniurheilijat menestyivät jälleen hyvin lajiensa SM-kisoissa. Mitalisaalis olisi ollu huomattavasti suurempikin, kuitenkin flunssa- ja loukkaantumiskierre verotti osansa.
Usea meistä uskaltautui Kuopion pitkille matkoille ja menestystä tuli. Terhi Kokkonen oli 100 km:llä hopealla, samoin Hannu Luoma 25 km:llä. Satasen potkuissa Richard Van Camp sai pronssia. Menestyjiä olivat myös kaikki muutkin osallistuneet Kensulaiset urheilijat.
RSS ATOM