KENSU toimii

Uutisia

Sunnuntaina 2.10 klo 9.00 alkaen Muuramen Rannankylässä. Sopii koko perheelle! Mukaan voi tulla myöhästyneenäkin. Ota mukaan omat hanskat ja mahdollisesti työkaluja. Isäntäväki tarjoaa ruoan ja kahvit! Saat porkkanoita myös omaan kellariin ja samalla tuet Kensun toimintaa. Ilmoittautukaa mielellään Paavo Pohjolalle etukäteen, niin isäntäväki osaa varata sopivasti ruokatarvikkeita, puhelin 040-727 3526.
Ensi viikonloppuna 25.9.2005 suunnistetaan tämän vuoden Jyväskiepin viimeinen osakilpailu. Tilanne kärjessä on kutkuttavan tasaväkinen.
Monien vastoinkäymisten ja loukkaantumisten värittämä veteraaninaisten yleisurheilu menestyy loistavasti. Uusia harrastajia on tulossa ja seuramme on saanut jälleen mitaleita Terhi Kokkosen johdolla. Katso tuloksia tulospalvelustamme.
Rulliskerhon viimeistä edellisellä kokoontumiskerralla järjestettiin kisat Laajavuoressa. Jokainen on kehittynyt kesän aikana hurjasti ja näin menestyskin oli odotettua.
Soutukausi 2005 on saatu nyt kilpailujen osalta päätökseen. Saavutuksina ja aikaansaannoksina lukemattomia ruhjeita ja rakkoja, mutta myös paljon palkintosijoja, sekä pienelle soutuseuralle kunniakkaat 5 SM-mitalia. Soutuväki siirtyy syysjärville soutelemaan toivottaen kaikille nautinnollisia syksyä ja hyviä sienisaaliita!
CCPicaron järjestämänä kaikille avoin Jyväskiepin pyöräily, vuosimallia 05, saatiin suorittaa loistavissa puitteissa.
Puuveneiden keskimatkan Suomen mestaruudet ratkottiin perinteiseen tapaan Pirkan soudussa Tampereella 23.7. Tällä kertaa soutajien kiusana oli helteen sijasta navakka tuuli, joka ajoittain nostatti reippaan aallokon.
Kesän puuvenesoutujen huipentumat, SM-soudut ja Sulkavan Suursoudut on soudetttin heinäkuun alun viikonloppuina. Kensulaisia oli mukana runsaasti ja menestyksekkäästi.
Suomen soutukesä on parhaimmillaan. Kensulaisetkin kiertelevät puuvenesoudun suurtapahtumia hyvällä menestyksellä. Toivotamme tsempppiä ja onneakin kaikille Sulkavaan lähtijöille.
Jyväsjärvisoutu (16.6.2005)
Jo kolmannentoista kerran Jyväsjärven rannalle, Alban maisemiin, kokoontui satojen soutajien reipas joukko. Kirkkoveneet kiisivät pitkin järven pintaa Sataman Yöstä kaikuvien rytmien tahdittamana
RSS ATOM