KENSU toimii

Uutisia

Potkukelkkailun MM-kisat 2005 Kensulaiset iskivät piikkareita todenteolla jäihin Multian Sinervä-järvellä 19.-20.3. järjestelyissä potkukelkkailun MM-kisoissa. Potkukelkkailun MM-kisojen on järjestetty Multialla vuodesta 1988 lähtien (esikisat 1987). Tapahtuma on elänyt monenlaisia vaiheita vuosien saatossa, mutta reipashenkisenä potkukelkkailijan vuoden kohokohtana se on säilynyt ja tainnut vankistaa asemiaan. Kensulaisten menestys on näissä kisoissa jotensakin vakiintunut ja se oli kohtuullinen tälläkin kertaa.
(12.4.2005 : Kiepin hiihtotuloksissa oli virheitä, jotka on nyt korjattu. Päivitetyt tulokset tulospalvelussamme) Kiepin hiihto saatiin suorittaa loistavissa - tosin ei hirmuisen luistavissa - olosuhteissa. Huhtasuon - Vaajakosken - Halssilan laduilla riitti vilskettä.
KENSUn veteraaniurheilijat menestyivät jälleen hyvin lajiensa SM-kisoissa. Mitalisaalis olisi ollu huomattavasti suurempikin, kuitenkin flunssa- ja loukkaantumiskierre verotti osansa.
Usea meistä uskaltautui Kuopion pitkille matkoille ja menestystä tuli. Terhi Kokkonen oli 100 km:llä hopealla, samoin Hannu Luoma 25 km:llä. Satasen potkuissa Richard Van Camp sai pronssia. Menestyjiä olivat myös kaikki muutkin osallistuneet Kensulaiset urheilijat.
Lue tästä juttu Porin Hopealuistinfinaaleista 12.-13.2.2005.
Sään haltijoiden ja Liikuntapalvelukeskuksen porukan ponnistelujen ansiosta retkiluistelurata saatiin sopivasti auki ja puitteet kuntoon Jää Jyväskylään! - tapahtumalle. Ja taas oli väkeä, iloista mieltä, liikunnan ja yhdessätekemisen riemua. Kensu kiittää osallistuneita, talkoolaisia ja yhteistyökumppaneita.
Jyväsjärven retkiluistelurata saatiin kuin saatiinkin auki tänäkin vuona. Heti avaisiksi KENSU järjesti kahdet kisat lauantaiaamuna 12.2. Ensin retkiluisteltiin Kuntokiepin osakilpailu ja sitten olikin potkukelkkailun vuoro.
Ihanteellinen pikkupakkanen helli luistelijoita, kun tämänvuotinen Jyväskieppi käynnistyi Viitaniemen melko nihkeällä jäällä. Tulokset olivat jokatapauksessa huippuluokkaa.
Kauniissa, talvisessa pakkassäässä kisattiin Xerox-cupin viimeiset osakilpailut. Samalla jaettiin myös Kensun mestaruudet, jotka menivät Kari Huovilalle, Terhi Kokkoselle ja Oiva Lipsoselle. Juniorit tekivät jälleen kerran loistavaa jälkeä.
1) siirretään ti 22.2. kisat tiistaille 25.1. niin että molemmat matkat (500 m ja 1500 m) ovat omia osakilpailujaan Xerox-cupissa ja yhteispisteet ratkaisevat Kensun mestaruuskilpailun. 2) perutaan Xerox-cup ti 1.2. 1500 m. Katso juttu toisesta osakilpailusta, lue lisää.
RSS ATOM