KENSU toimii

Uutisia

Kensu ry:n syyskokous 2004 pidettiin perjantaina 22.10 ja välittömästi sen jälkeen järjestettiin Kiepin päättäjäiset (kuvassa osa palkituista). Johtokunnassa tuli yksi muutos, Aimo Väisänen jatkaa Kari Niittylän ansiokasta uraa luistelujaoksen vetäjänä.
Turkkilan suununtaiset porkkanatalkoot sujuivat nopeasti
Kensulainen 2/2004 (28.9.2004)
Su 3.10. klo 9.00 alkaen Muuramen Rannankylässä
Kensulainen 2/2004 (21.9.2004)
Kensulainen 2/ 2004 on jo painettu ja postitettu, voit ladata sen myös koneellesi.
Olemme siirtäneet Kensu nettisivut uuteen osoiteeseen. Vanha osoite on vielä voimassa ja linkittää tänne. On hyvä kuitenkin päivittää osoitteemme http://www.kensu.fi osoitelistaasi.
Vuoden 2004 Jyväskiepin voittajaksi kruunattiin Virtain Leino Nisula. Joukkuekilpailun voittajaksi selvisi Kensu 1. Tulokset tulospalvelussamme.
Nyt ovat ensimmäiset kuivatreenit takana, ovatko jalat kipeänä? Tänään sitten kevyttä pyöräharjoittelua. Kimille kiitos hyvästä ohjauksesta ja vinkeistä. Jos vain jaksaisi käydä treenit läpi, kuinka paljon helpompaa onkaan aloittaa luistelu.
Kieppi yhtä lajia vailla valmis (15.8.2004)- 8.8 pyöräiltiin jälleen Muuratjärven maisemissa. 44 km:n tempoajoon osallistui kieppiläisten lisäksi useita pyöräilyharrastajia. Koko joukon nopein oli Picaron Jaakko Toivanen. Kieppiläisistä kiireisin oli Kuntokonna Timo Pekkala. Tulokset tulospalvelustamme ». Kiepit ovat lajia vailla valmiit. Kisan voitto ratkaistaan Leino Nisulan ja Petri Ilomäen kesken. Heidän takanaan käydään ennätyksellisen tasaista kisaa kolmannesta sijasta. Siihen on mahdollisuudet peräti 5 kovakuntoisella kisaajalla.
RSS ATOM