KENSU toimii

Uutisia

Nyt ovat ensimmäiset kuivatreenit takana, ovatko jalat kipeänä? Tänään sitten kevyttä pyöräharjoittelua. Kimille kiitos hyvästä ohjauksesta ja vinkeistä. Jos vain jaksaisi käydä treenit läpi, kuinka paljon helpompaa onkaan aloittaa luistelu.
Kieppi yhtä lajia vailla valmis (15.8.2004)- 8.8 pyöräiltiin jälleen Muuratjärven maisemissa. 44 km:n tempoajoon osallistui kieppiläisten lisäksi useita pyöräilyharrastajia. Koko joukon nopein oli Picaron Jaakko Toivanen. Kieppiläisistä kiireisin oli Kuntokonna Timo Pekkala. Tulokset tulospalvelustamme ». Kiepit ovat lajia vailla valmiit. Kisan voitto ratkaistaan Leino Nisulan ja Petri Ilomäen kesken. Heidän takanaan käydään ennätyksellisen tasaista kisaa kolmannesta sijasta. Siihen on mahdollisuudet peräti 5 kovakuntoisella kisaajalla.
Jääkausi lähestyy ja paras tapa valmistautua on osallistua torstaisin Kensun kuivatreeneihin. Aloitamme klo 17:30 Laajavuoren alarinteessä. Treenien vetämisesen hoitavat Kimmo Ilmavirta ja Mika Kanervo. Treenit jatkuvat tekojääradan aukeamiseen saakka. Maksu on 10,- / koko sarja tai 2,-/ kerta. Kuivatreeneissä ei ole kuivaa, päinvastoin niissä on hauskaa. Kaikki mukaan!
RSS ATOM