Tuloksia syyskauden pikaluistelukisoista

5.1.2018

KENSU:n pikaluistelijat kiersivät ovaaleita syyskauden kilpailuissa niin koti- kuin ulkomaillakin.

Seasons Opening Race

Kotimaan kausi avattiin perinteisesti Seinäjoella Seasons Opening Race-kisoissa 18.-19.11., jossa Kari Niittylä kävi testaamassa syyskuntoaan, joka osoittautui hyväksi. Ahkera harjoittelu tuottaa tuloksia ja valmistautuminen Italiassa järjestettäviin mastereiden yleisluistelun MM-kisoihin etenee hienosti.

ks. linkki https://www.luisteluliitto.fi/wp-content/uploads/sites/2/2017/11/SOR-Lopulliset-tulokset.pdf

 

Mastereiden Sprintti-SM ja kansalliset Porissa

Porin Pyrintö järjesti 9. joulukuuta Mastereiden Sprintti-SM-kisat ja samassa yhteydessä luisteltiin nuorten sarjojen kansalliset kilpailut. KENSU:n kiitäjät menestyivät mukavasti. Kotiintuomisina useita SM-mitaleita. Kultaa kauhoivat Kirsi Korpijärvi ja Aimo Väisänen; hopeaa nappasivat Karit Niittylä ja Köninki. Nuorten sarjoissa olivat mukana Jutta Niittylä ja Aaro Korpijärvi molempien luistellessa kelpo tulokset.  ks. linkki content/uploads/sites/2/2017/12/Tulokset_2017_kaikki_yhteisl%C3%A4ht%C3%B6.pdf

 

Yleisluistelun SM-kisat Seinäjoella

Naisten ja miesten yleisluistelun SM-urakointi kisattiin 16. ja 17. joulukuuta Seinäjoella. Vaativaan kilpailuun osallistuvat KENSU:n luistelijoista Kirsi Korpijärvi, Jutta Niittylä ja Kari Niittylä. 

ks. linkki http://www.su-luistelu.fi/Kaikki%20tulokset%2016.-17.12.2017.pdf

 

Näkymiä tulevaan

KENSU:n nuoret edustusluistelijat Verneri Kinnunen, Paju Kilpeläinen ja Jutta Niittylä ovat hioneet kuntoaan ja tekniikkaansa Luisteluliiton leireillä Inzellissä ja/tai Berliinissä. Kilpailukalenterissa  on useita mielenkiintoisia koitoksia vuoden 2018 kevättalvella.

Ilahduttavaa on ollut myös se, että luistelukaartiimme on tullut syyskaudella uusia, aivan nuoria ja varttuneempiakin pikaluistelusta innostuneita harrastajia. Ja "vanha kaarti" sen kuin kiihdyttää vauhtiaan: treeneissä on melkoinen tempo.

Lasten luistelukoulutkin ovat sujuneet hyvin ja uusia pikku-poutaloita on Viitaniemen montussa torstaisin ja lauantaisin kiitänyt kymmenittäin taitavien ohjaajiensa opastamina.

Mukavia luistelu-uutisia KENSU:laisten kisailuista on luvassa siis jatkossakin.

Luisteluterveisin R.P.