Pikaluistelukoulu toivottaa hyvää joulua!

23.12.2018

Luisteluntäyteistä joulunaikaa kaikille!
Luisteluntäyteistä joulunaikaa kaikille!

Pikaluistelukoulu kiittää ja kuittaa, ja toivottaa kaikille oikein hyvää joulun aikaa! Kerättyämme hieman voimia kinkusta ja suklaasta, jatkamme taas ensi vuoden puolella uudella innolla. Jos pikaluistelu kiinnostaa, mukaan mahtuu aina lisää luistelijoita.

Pikaluistelukoulu järjestettiin tänä syksynä neljättä kertaa valmennuspäällikkö Roosa Hiltusen johdolla. Ryhmä koostui viidestä tulevaisuuden huippuluistelijasta. Kaksi ryhmän jäsentä, Ilona ja Helinä, ovat olleet mukana jo alusta alkaen, Aino ja Arttu aloittivat viime vuonna ja ryhmämme sai myös uuden jäsenen, Antin, tänä syksynä. Erilaisista lähtökohdista huolimatta harjoittelemme kaikki yhtenä ryhmänä.

Pikaluistelukoulussa harjoittelemme pikaluistelun tekniikkaa ja ennen kaikkea pidämme hauskaa. Mikäli pikaluistelun kokeilu kiinnostaa, liity mukaan ryhmäämme. Ilmoittautumiset ovat auki, ja uusi luistelukoulukausi alkaa 17.1.2019. Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa noin viiden viikon ajan. Kysymykset pikaluistelukoulusta voi osoittaa suoraan minulle, osoitteeseen roosahiltunen@msn.com.

Jouluisin terveisin,

Roosa Hiltunen