Jyväskieppi 2006 alkoi luistelulla

5.2.2006


Aamun kova pakkanenkaan (-25 astetta) ei peloittanut Jyväskiepin eikä Maraton Cupin luistelijoita. Osallistujia oli ilahduttavan paljon ja kaikki kolme erää saatiin luisteltua. (7.2. - Kiepin pisteet löytyvät nyt tulospalvelustamme)

Pakkanen antoi periksi ja mahdollisti Jyväskiepin käynnistymisen helmikuun ensimmäisenä lauantaina. Jyväskieppiä vauhditti myös maraton cupin osakilpailu. Vaikka pakkanen lauhtui siedettävälle tasolle pysyi jää hyvin nihkeänä, mikä näkyi loppuajoissa. Tärkeintä järjestäjien puolelta oli kuitenkin, että tapahatuma saatiin vietyä läpi. Tapahtuman toteutuksesta kiitokset myös Kensun talkooporukalle, joka väsymättä ja pahemmin kylmettymättä hoiti päätteeksi myös Hopealuistin finaalinkin järjestelyt.

Jyväskiepin osallistujamääriin sää ei tuonut notkahdusta. Yli puolensataa luistelijaa, ulkoilmaan ja monenlaisiin sääolosuhteisiin tottuneina, starttasivat radalle kolmessa erässä.

Kovinta vauhtia ylläpitivät maraton cupin osallistujista Kuopion Luistinseuran kaksikko Joonatan Pappinen ja Antero Kuusijärvi. Edellisvuoden ajoista jäätiin jälkeen noin puolitoista minuuttia. Mikä kuvaa hyvin jääkelin nihkeyttä.

Kiepittäjien kärki oli tasainen Kensun kaksikko Kari Huovila ja Aimo Väisäsen saivat tasaisen vastuksen Kuusankosken Lasse Kääpän ja Lievestuoreen varikon Oiva Lipsasen toimesta.

Luistelun tulokset ja kiepin lähtöpisteet löydät tulospalavelusta.

Jyväskieppi jatkuu maaliskuun 11., klo 10:00 alkaen  Huhtasuon ja Vaajakosken laduilla. Kisakutsu löytyy Jyväskiepin sivulta.

Tässä lopputulokset: Jyväskieppi ja Maraton cup.

Kiepin pisteet löydät nyt Tulospalvelustamme