VETERAANIYLEISURHEILUN SM-HALLIKISAT

26.2.2007

Onnelliset SM-mitalistit Kai Lahtinen, Hannu Luoma ja Aimo Väisänen.
Onnelliset SM-mitalistit Kai Lahtinen, Hannu Luoma ja Aimo Väisänen.
Ainoan mestaruuden voitti Hannu 3000 metrillä - onnea.
Ainoan mestaruuden voitti Hannu 3000 metrillä - onnea.

Viime viikonloppuna 17.-18.2.2007 Kuortaneella KENSUN yu-naiset saivat taas SM-mitaleita. Mukana oli myös huonoa onnea. Lisäksi kensulaiset toivat veteraaniliiton SM-luisteluista viisi mitalia, kirkkaimpana Hannu Luoman kultamitali.

Mörä-Leinon Annu vei voitot N50-sarjan 200m ja 800m juoksuissa. Harmi, että hän ehti Lapista kisoihin mukaan vasta sunnuntaille, muutoin mitaleita olisi varmasti tullut enemmänkin.

Salmijärven Siljalla oli sitten tosi huono tuuri: useamman vuoden ajan kilpailemista ja harjoittelua rajoittaneen säärivaivan jälkeen taas hyvään kuntoon päässyt Silja sai ensin 400m:llä hopeaa, mutta sitten keskeytyi 1500m (jolla piti olla hyvät mahdollisuudet parantaa SE:tä) uuteen jalkavammaan. Nyt pitää vaan toivoa ihmeparantumista ennen Helsingin EM-halleja.

Terhi siirtyi vuoden alusta N60-sarjaan, jossa ei kuitenkaan alaikäisenä voi ennen kesää tehdä ennätyksiä, ja tässä uudessa sarjassa tuli sitten 8 mestaruutta ja yksi pronssi. EM-halleissa pitää kuitenkin vielä kilpailla W55-sarjassa.

Pitäkääpä kensulaiset sitten peukut pystyssä 22.-25. maaliskuuta, kun koitamme EM-halleissa Helsingissä kamppailla Euroopan parhaiden joukossa.

Terhi Kokkonen

ps. Veteraaniliiton SM-luisteluissa Hannu Luoma voitti kultaa ja pronssia, Kai Lahtinen kahdesta hopeaa ja hopealle ylsi myös Aimo Väisänen. Keijo Ilmavirta oli oppimatkalla jääden molemmilla matkoilla niukasti mitaleiden ulkopuolelle ollen neljäs. Onnea koko porukalle, taas KENSU oli hyvin esillä.