Millä värkillä Kiepin-soutuun?

20.6.2011

Kiepin soutu kisataan Joutsassa lauantaina 20.8.2011. Omaa vehjettä omistamattomille on tarjolla penkkejä kirkkoveneessä sekä vinkkejä kajakkien ja pienveneiden vuokraukseen

Niille, jotka pohtivat, miten vesille pääsee, tässä joitakin vinkkejä.

 

KIRKKOVENEESEEN
KENSU osallistuu Joutsan soutuihin kahdella joukkueella. Joukkueet kootaan ensisijaisesti Jyväskiepin kiertäjistä. KENSUn joukkueiden kapteenina toimii Hannu Luoma.

KENSU I soutaa klo 12:00 lähdössä
KENSU II starttaa klo 13:30. (Huomaathan että klo 13:30 lähdössä palkinnoille
on oikeutettu vain naisvenekunnat.)

Jos haluat mukaan KENSUn joukkueeseen, ota yhteyttä Hannuun p. 050 5587671 lauantaihin 13.8 mennessä ja kerro kumpaan lähtöön haluat. Saatuasi vahvistuksen, että mahduit joukkueeseen, maksa välittömästi 25 € KENSUn tilille (529002-2260747). Summa kattaa venevuokran ja osallistumismaksun. Kuljetukset Joutsaan jokainen sopii ja järjestää itse.

Joukkueet täytetään ilmoittautumis- ja maksujärjestyksessä, maksamaton penkki myydään jonossa seuraavalle. Huomaa myös, että kilpailunjärjestäjä ei ota vastaan yksittäisten kirkkovene tai vuorosoutajien ilmoittautumisia, ilmoittautua voi vain venekunnittain.

PIENVENEELLÄ
Vinkkejä pienveneiden (yksinsoutu tai vuorosoutu) vuokraajista voi kysellä Ullalta p. 040 5877475.  Veneiden omistajat voivat samoin ilmoitella halukkuudestaan vuokrata vene minulle.

KAJAKILLA
Kajakkeja voi kysellä vuokralle esim:
http://tavinsulka.com/
http://www.retkiluistelu.com/

Jos olet sitä mieltä, että vain lahjattomat harjoittelee ja valmistautuu Kiepin suorituksiin - pyydä tukeva ja varma kulkupeli, jotta et hankalammassa kelissä aiheuta itsellesi turhaa vaaraa ja ylimääräistä työtä järjestäjille.

 

Jos taas haluat hyvät pisteet, pyydä kevytkulkuinen ja nopea - ja käy muutama kerta harjoittelemassa, jotta pysyt pystyssä vaikka vähän olisikin aallokkoa!

Aurinkoisia vesikelejä toivotellen!

 

Ulla