Kisainfo

KISAINFO

 

Tärkeää tietoa aikataulusta

  • Saapuessasi, ilmoita ensimmäiseksi joukkueesi kisakansliaan (vain 1 hlö käy tekemässä joukkueen ilmoittautumisen)

  • Tulettehan ajoissa lähtöpaikalle (n. 30min ennen omaa starttia), jotta veneisiin siirtymiseen jää aikaa ja startit saadaan tehtyä aikataulun mukaisesti. Ennakoidaan arvaamattomien tilanteiden varalta.

  • Kilpasarjat starttaavat 1min. ennen kuntosarjan veneitä, ensimmäisellä lähtölaukaisulla

  • Kuntosarjat starttaavat VASTA TOISEN LÄHTÖLAUKAISUN JÄLKEEN

  • Oman soutuvuoron jälkeen nouda kisakansliasta kunniakirja sekä joukkuepalkinto 

 

Palkinnoista

Jokainen joukkue saa oman soutuvuoronsa päätteeksi kisakansliasta kunniakirjan sekä joukkuepalkinnon. Valitkaa joukkueestanne 1 henkilö, joka käy nämä oman soutuvuoron päätteeksi noutamassa. Kisakanslia päivystää palkintojenjakoon asti paikalla. Palkintoja ei toimiteta jälkikäteen, joten muistathan hakea oman joukkuepalkinnon ajoissa. Viimeisen lähdön jälkeen, klo 21 tienoilla palkitaan kilpasarjan nopein joukkue, erityispalkinnon saaja sekä yksi arvottu joukkue Hotelli Alban lahjoittamalla sauna-lahjakortilla 

 

Ruokailu

Juhlista joukkueesi kanssa soutua Hotelli Alballa! Alban ravintolasalissa on varattavissa buffetruokailu soutujoukkueille. Herkullinen buffet ja lasi talon kuohuviiniä tai alkoholiton vaihtoehto on 35€/hlö.

Buffet on katettuna  klo 17-21 (tai on varattavissa soutajien aikataulun mukaan). Buffet-menu liitteenä.

 

Soutureitti

Reitti on n. 5,5 km ja lenkki kierretään vastapäivään. Reitti kulkee Ylistön silllalta Kuokkalan sillan kautta eteenpäin Jyväsjärven syvimpään kohtaan järven itäreunalle, jossa kierretään valkoinen Aino-tutkimuslautta ja sen ympärillä olevat poijut. (kuva Turvallisuusohje-liitteessä).

 

Tapahtuma-alue

Kisakanslia sijaitsee Hotelli-Alban terassin sisäänkäynnillä. Kisakansliasta löytyy päivittyvä tuloslista, EA-piste sekä yleinen info ja aikataulu. Kunniakirjat ja joukkuepalkinto noudetaan myös kisakansliasta. Kisakanslian lähellä on myös mehupiste, jossa joukkueille tarjoillaan mehua.


 

Veneet

Jokaiselle joukkueelle on nimetty oma vene. Tunnistat veneen numerosta, joka on merkattu lähtölistaan.

Kilpasarjan-veneet (1-3) löytyvät Alban laiturista. Kuntosarjan veneet (4-7) ovat sijoitettuna Alban uimarannalle.

 

Alkulämmittely jumppaa joukkueille

Tarjoamme joukkueille mahdollisuuden osallistua yhteiseen alkulämmittelyyn ennen omaa lähtövuoroa. Jumppaa vetää seuramme nuorilupaus, pikaluistelija-stara, Ilona Wannas.

Jumpat järjestetään 50 minuuttia ennen jokaista starttia etunurmella ja on kestoltaan noin 20 minuuttia. Tule rohkeasti mukaan!

 

Harjoitusmateriaalia

Pue pääle säänmukainen varustus ja vaihtovaatteet. Soutua varten hiihtohanskat tai muut vastaavat ovat parhaat suojaamaan käsiä rakkuloilta. Lenkkitossut sopivat soutukengiksi, ei sandaalit. Videomateriaalia harjoituksiin liittyen "Harjoittelu" -osiosta

 

Saunamahdollisuus joukkueille Hotelli Albassa

Albassa on yksi sauna, joka on soutajien käytettävissä päivän aikana. Saunaan on erikseen nimetyt miesten ja naisten vuorot. Sauna-aikataulu löytyy Aikataulu liitteestä.

Muistattehan ottaa omat pyyhkeet mukaan! 

 

Treenit lapsille klo 17.30-18.45 ja lapsiparkki

KENSU järjestää kesän ajan yleisliikunnallisia treenejä sekä rullaluistelukoulua lapsille ja nuorille. Soutuun osallistuvien huoltajien lapsilla on mahdollisuus osallistua Alban nurmella klo 17.30-18.45 järjestettäviin harjoituksiin. Treenit vetää SM-tason pikaluistelijamme Jaakko Hautamäki. Jaakko pitää alueella myös lapsiparkkia klo 16 lähtien. 
 

Valokuvaus

Tapahtumassa valokuvataan ja kuvia käytetään KENSUn some-kanavissa. Mikäli joukkueessanne on henkilöitä, jotka eivät halua olla kuvattavana, ilmoitattehan siitä kameran kanssa liikkuvalle henkilölle. Muussa tapauksessa, saa hymyillä kameraan!

 

Yhteystiedot

Kilpailunjohtaja: Erika Hakkarainen (044 5190008)

EA- ja turvallisuusvastaava: Vesa Ilvessuo (045 6454350)

Hätä-tilanteessa ota yhteys hätänumeroon  112