Kisainfo

KISAINFO 2024

(vuoden 2024 kisainfo päivittyy)

 

Tärkeää tietoa aikataulusta

Saapuessasi, ilmoita ensimmäiseksi joukkueesi kisakansliaan (vain 1 hlö käy tekemässä joukkueen ilmoittautumisen)

Tulettehan ajoissa lähtöpaikalle (n. 30min ennen omaa starttia), jotta veneisiin siirtymiseen jää aikaa ja startit saadaan tehtyä aikataulun mukaisesti. Ennakoidaan arvaamattomien tilanteiden varalta.

Kilpasarjat starttaavat 1min. ennen kuntosarjan veneitä, ensimmäisellä lähtölaukaisulla

Kuntosarjat starttaavat VASTA TOISEN LÄHTÖLAUKAISUN JÄLKEEN

Oman soutuvuoron jälkeen nouda kisakansliasta kunniakirja sekä joukkuepalkinto 

 

Palkinnoista

Jokainen joukkue saa oman soutuvuoronsa päätteeksi kisakansliasta kunniakirjan sekä joukkuepalkinnon. Valitkaa joukkueestanne 1 henkilö, joka käy nämä oman soutuvuoron päätteeksi noutamassa. Kisakanslia päivystää palkintojenjakoon asti paikalla. Palkintoja ei toimiteta jälkikäteen, joten muistathan hakea oman joukkuepalkinnon ajoissa. Viimeisen lähdön jälkeen, klo 21 tienoilla palkitaan kilpasarjan nopein joukkue, erityispalkinnon saaja sekä yksi arvottu joukkue Hotelli Alban lahjoittamalla sauna-lahjakortilla 

 

Ruokailu

Katso sivun ylälaidassa oleva liite Hotelli Alban tarjouksista.

 

Soutureitti

HUOM! vuodesta 2024 alkaen soutureitti kulkee lähempänä Kuokkalan puoleista rantaa turvallisuussyistä! Reitti on n. 5,5 km ja lenkki kierretään vastapäivään. Reitti kulkee Ylistön silllalta Kuokkalan sillan alta Kuokkalan puoleisten aukkojen kautta eteenpäin Jyväsjärven syvimpään kohtaan järven itäreunalle, jossa kierretään Järvipelastuksen tuomat punaiset poijut. (kuva Turvallisuusohje-liitteessä).

 

Tapahtuma-alue

Kisakanslia sijaitsee Hotelli-Alban terassin sisäänkäynnillä. Kisakansliasta löytyy päivittyvä tuloslista, EA-piste sekä yleinen info ja aikataulu. Kunniakirjat ja joukkuepalkinto noudetaan myös kisakansliasta. Kisakanslian lähellä on myös mehupiste, jossa joukkueille tarjoillaan mehua.

 

Veneet

Jokaiselle joukkueelle on nimetty oma vene. Tunnistat veneen numerosta, joka on merkattu lähtölistaan.

Kilpasarjan-veneet (1-3) löytyvät Alban laiturista. Kuntosarjan veneet (4-7) ovat sijoitettuna Alban uimarannalle.

 

Harjoitusmateriaalia

Pue päälle säänmukainen varustus ja vaihtovaatteet. Soutua varten hiihtohanskat tai muut vastaavat ovat parhaat suojaamaan käsiä rakkuloilta. Lenkkitossut sopivat soutukengiksi, ei sandaalit. Videomateriaalia harjoituksiin liittyen "Harjoittelu" -osiosta

 

Saunamahdollisuus joukkueille Hotelli Albassa

Albassa on yksi sauna, joka on soutajien käytettävissä päivän aikana. Saunaan on erikseen nimetyt miesten ja naisten vuorot. 

Muistattehan ottaa omat pyyhkeet mukaan! 
 

Valokuvaus

Tapahtumassa valokuvataan ja kuvia käytetään KENSUn some-kanavissa. Mikäli joukkueessanne on henkilöitä, jotka eivät halua olla kuvattavana, ilmoitattehan siitä kameran kanssa liikkuvalle henkilölle. Muussa tapauksessa, saa hymyillä kameraan!

 

Yhteystiedot

Kilpailunjohtaja: Adeliina Lahti (045 1299787)

EA- ja turvallisuusvastaava: Vesa Ilvessuo (045 6454350)

Hätä-tilanteessa ota yhteys hätänumeroon  112