Kiepin pisteet soudun jälkeen

23.8.2011

Kiepin pisteet viidennen osalajin jälkeen löytyvät nyt Tulospalvelusta.

Jyväskiepissä kärkipaikkaa pitää edelleen Toni Pikkarainen. Näin siitäkin huolimatta, että hänen mielestään soudussa hyvää on ainoastaan maaliintulo. :-) Kakkossijalle nousi Santeri Takala, ohi kolmantena olevan Lauri Pohjolan.

Kiepin naisista kaikki mukana olleet suorittivat vesilajin pienveneellä/kajakilla - hieno juttu! Kiepin naisten kärki säilyi ennallaan järjestyksessä Kirsi Korpijärvi, Heidi Nevalainen, Tuija Kilpeläinen.

Joukkueista kovimmat soutajat, Santeri Takala yksiköllä ja vuorosoutupari Sojakka-Rusko, löytyvät Skanska. Myös koko Epäsuunnan joukkue oli liikkeellä pienveneillä ja sai soudusta toiseksi parhaat joukkuepisteet. Descomin ja Landis+Gyrin yhteistyö tuotti jälleen parhaimman Kiepin kiertäjien kirkkoveneajan, mikä toi Landis+Gyrin (pienvenpisteillä täydennettynä) soudun joukkuepisteissä kolmanneksi.

Joukkuekilpailun kärki säilyi ennallaan: Epäsuunta, Skanska, Kopla.

Kuntokiepissä ei ollut pienveneilijöitä tai melojia, joten täysi tonni jaettiin Descom/Landis+Gyr kirkkovenesoutajille. Landis+Gyr jatkaa myös Kuntokiepin joukkuekilpailun kärjessä. Kuntokiepin yksilöpisteissä kärkeen palasi Antti Ruotsalainen.

Ulla Yrjölä

P.S. Raportoikaa havaitsemanne puutteet ja virheet. Esim. KENSUn kirkkovenejoukkueen kokoonpanosta ei pisteitä laskettaessa ollut täyttä varmuutta.