Jyväs- ja Kuntokieppi käynnissä

26.1.2012

Vuoden 2012 Kieppiin on ilmoittautunut lähes sata kiepin kiertäjää! Heistä 80 osallistui Kiepin avanneeseen pikaluistelun osakilpailuun. KORJAUKSIA sisältävät pisteet löytyvät tulospalvelusta.

Vaikka Kiepin ensimmäinen laji on takana, vielä ehtii mukaan! Hyväksyttyyn Kieppi-suoritukseen riittää neljän lajin suorittaminen, eikä pisteisiinkään lasketa täysimääräisesti mukaan kuin Jyväskiepissä viisi ja Kuntokiepissä neljä lajia. (Lisäsuorituksista saa pienen bonuksen!)

Kiepin joukkuekilpailun kärjessä ensimmäisen lajin jälkeen oli ensi alkuun tutut joukkueet: Jyväskiepissä Epäsuunta ja Kuntokiepissä Landis+Gyr. Joukkueita ehtii vielä täydentää tai kenties kasata mukaan vielä ihka uuden kokoonpanon.

(Täydennys: 23.1) Ja JOpettajathan tekivvät työtä käskettyä ja rekrytoivat joukkueeseensa kovan luokan luistelijoita. Päivtettyjen pisteiden jälkeen Jyväskiepin joukkuekilpailun kärjessä onkin - tuttuun tapaan JOpettajat! Muitakin muutoksia, esim. sarjakorjauksia on tullut jokunen, joten sijoitukset yksilökisassa ovat muuttuneet hieman.

Jyväskiepin kärkipisteet luistelusta hankki itselleen syntymäpäivälahjaksi  Epäsuunnan uusi vahvistus, Jarkko Koponen. Tämä ei ollut yllätys, olihan hänellä takataskussa viikko sitten voitettu ratamaratonin SM-pronssi. Myös naisten kokonaiskilpailun kärjessä on SM-mitalisti, N50 sarjan niin ratamaratonilla kuin Jyväskiepin luistelussa voittanut Anita Hyttinen. Leppävirralla selvästi osataan laittaa luistin kulkemaan!

Kuntokiepissä joillekin (vaan ei allekirjoittaneelle :-) ehkä yllätykseksi voiton vei Kalle Sumelles, joka paransi vuoden 2011 aikaansa yli 5,5 minuuttia. Hänet on kuitenkin nähty syksyn mittaan säännöllisesti jäävuoroilla, sekä mukana molemmissa Kiepin "esikisoihissa" (OP-cupin 5000 m). Harjoitus siis tuotti mestarin!

Ilmoittakaa muutoksista, täydennyksistä ja puutteista ilmoittautumisissa, Kiepin pisteissä tai joukkueiden kokoonpanossa Kieppivastaavalle (yhteystiedot).

Ulla Yrjölä