KENSU toimii

Uutisia

Peräti 21 KENSU:n pikaluistelijaa osallistui 3.-5. maaliskuuta Seinäjoen jääurheilustadionilla järjestettyyn luistelukauden päätöskilpailuun. Mukana oli KENSU:sta 12 juniori-ikäistä ja 9 aikuisluistelijaa eri sarjoissa. Kannustava ja mukava kisafiilis siivitti luistelijoita hyviin tuloksiin, moniin ennätyksiin tai kauden parhaimpiin tuloksiin.
KENSU:n nuoret luistelijat testasivat vauhtejaan tiistai-iltana luistellen joko 300 tai 500 metriä. Kisa oli samalla valmistava harjoitus viikonlopun Season Closing Race-kilpailuihin Seinäjoella.
Tampereen Sorsapuiston tekojääradalla järjestettiin kansalliset pikaluistelukilpailut. KENSU:sta mukana olivat Aada Hänninen, Jaakko Hautamäki ja Risto Palttala.
Perinteinen Kuopion jäämaraton järjestettiin viime lauantaina 25. helmikuuta Kallaveden jäällä. KENSU:n luistelijoita oli mukana 50 ja 100 kilometrin Suomenmestaruus-kilpailuissa sekä Finland Ice Marathonin yleiskilpailuissa.
Kevätkokous klo 14, luistelukauden päättäjäiset klo 15. Tilaisuus pidetään Gradian tiloissa Viitaniemessä. Kahvi- ja mehutarjoilu. Ilmoittaudu mukaan pj@kensu.fi.
Ahti Lopez-Lehto ja Juliet Kouko ylsivät hopealle, hyviä sijoituksia, ennätyksiä ja mukavia kisakokemuksia kaikille KENSU:n luistelijoille.
Tiistaina 14. helmikuuta 2023 luisteltiin Kensu-cupin neljäs osakilpailu. Pikku radalla F- ja E-juniorit luistelivat 300 ja 1000 metriä ja isolla radalla D- ja C-juniorit sekä aikuiset luistelivat 500 ja/tai 1000 metriä. Keliolosuhteet olivat ihanteelliset. Jaakko Hautamäki piti kovaa vauhtia kiitämällä viisisatasen alle neljänkymmenen sekunnin. Ks. tulososio
KENSU järjesti tiistai-iltana 7. helmikuuta yhteistyössä Yliopistoliikunnan kanssa lajiin tutustumisen pikaluistelusta kiinnostuneille opiskelijoille.
Seinäjoen Urheilijoiden 90-vuotistaipaleen kunniaksi järjestetyissä kansallisissa pikaluistelukilpailuissa oli iloisen juhlava tunnelma. KENSU:sta juhlaluisteluissa mukana Scarlett, Timo ja Risto
RSS ATOM