KENSUn pika- ja kuntoluisteluvuorot

KENSUN PIKA- JA KUNTOLUISTELUVUOROT

Luistelu - mukava laji kohentaa kuntoa, kokea vauhdin hurmaa ja ulkoliikunnan ihanuutta. Sopii kaiken ikäisille ja kokoisille. Mukavassa seurassa saat opastusta lajin saloihin.

MILLOIN PÄÄSEE

Pika- ja kuntoluistelua voit harrastaa Viitaniemen tekojäällä KENSU:n luistevuoroilla kolme kertaa viikossa 333 m radalla. Jäävuorot kaudella 17/18 ovat:

- tiistaisin  klo 19.15 – 20.45

- torstaisin  klo 16.30 – 17.45

- lauantaisin  klo  8.45 – 10.00

MITÄ MAKSAA

Luistelemaan pääsee maksamalla joko kertamaksun tai koko kauden jäämaksun. Kauden kattava jäämaksu oikeuttaa noin 50 luistelukertaan marraskuun alkupäivistä maaliskuun loppupuolelle. Katso maksuohjeet täältä.

Jos et ole varma, innostutko lajista, voit kokeilla muutaman kerran ja maksaa sitten joko kertamaksut kerralla tai kausimaksun tilille.

MIHIN MENNÄ

Tekojää sijaitsee Viitaniemen liikuntapuistossa (vanha "Nisulan monttu"). Katuosoite on Kisakatu 18. Muista pysäköintikiekko, jotta harrastaminen ei käy turhan kalliiksi!

KENSU:n vuoroilla on käytössä kaksi pukutilaa, pukuhuoneet 1 & 2 (kyltti ulko-ovessa). Eniten käytetään ensimmäistä vasemmalla, perällä olevassa on yleensä enemmän tilaa.  

VÄLINEET

Luistelemaan voit tulla niin kauno-, retki- ja pikaluistimilla, kuin myös hokkareilla. KENSU:n vuoroilla luisteltaessa ”nojakepit” – sauvat ja mailat – eivät ole sallittuja.

Tarkoitukseen sopivia välineitä voit myös lainata / vuorata seuralta kohtuu hintaan. Retki- ja pikaluistimia (rajoitettuja kokoja) 5€/kerta. Pidemmät vuokra-ajat erikseen neuvoteltavissa, kysy luisteluvastaavalta.

OHJEITA RADALLA KÄYTTÄYTYMISEEN

Niitä tarvitaan onnettomuuksien välttämiseksi ja viihtyvyyden lisäämiseksi!

RADAN KÄYTTÖ:

  • Rataa kierretään vastapäivään.
  • Sisäradalla ( vasemmalla) luistelevat nopeimmat luistelijat.
  • Ulkoradalla luistelevat hitaammat mm. kunto-, hokkari- ja kaunoluistelijat, sekä tekniikka- ja taitoharjoitusta tekevät luistelijat.
  • Keskialue on varattu luistelun opetukselle. Mikäli se on vapaa voit käyttää sitä kaarre- tms. harjoitteluun. Varo kaatuessasi mahdollista liukumista radalle!

RADALLE TULO:

  • Älä ryntää, varo jo radalla luistelevia. Lähde / kiihdytä ulkoreunassa.

PYSÄHTYMINEN:

  • Turvallinen paikka pysähtymiseen on suoralla, aivan radan ulkoreunassa.
  • Älä pysähdy kaarteeseen tai heti kaarteen jälkeen.