KENSU toimii

Uutisia

Kilpailuissa mukana kuusi KENSUn junioria valmentajansa Jaakko Hautamäen ohjaamana: Lunabella, Juliet, Kusti, Ahti, Antti ja Lauri urakoivat monta kilpailumatkaa hyvissä kisatunnelmissa. (Teksti jatkuu)
Naisten ja miesten yleisen sarjan matkakohtaiset Suomenmestaruudet ratkottiin viikonvaihteessa Seinäjoella. KENSUlaisista mukana Timo, Marko ja Jarmo.
Tiistain 2.3.2021 voidaankin luistella normaalisti. Torstain 4.3. vuoro aikaistuu puoli tuntia, joten se on klo 16:00-17:15. t. pj@kensu.fi
Tammikuun viimeisenä viikonvaihteena kilpailtiin Seinäjoella juniorisarjojen Hopealuistinmestaruuksista tarkoin koronaohjeistuksin. KENSU:n nuoresta junioriryhmästä kilpailuihin osallistuivat tytöistä Lunabella ja Juliet Kouko sekä pojista Ahti ja Kusti Lopez-Lehto, Antti Lauronen ja Lauri Leppänen. (teksti jatkuu)
... KENSUn vuorot jatkuvat VAIN yli 18-vuotiaiden osalta. Eli kaikki lapset ja nuoret (niin luistelukoulut, pikaluisteluryhmät ja kaikki muutkin), heidän osaltaan jäävuorot ovat perutut. Aikuiset voivat jatkaa normaalista jäävuoroillaan. T. pj@kensu.fi
... on julkaistu nettisivuillamme
Ensi viikon torstaina ja lauantaina käynnistyvät jälleen lasten luistelukoulut. Ohessa ohjeet ilmoittautumiseen ja valokuvia syyskauden harjoituksista:
Talvikilometrikisa poljetaan 1.1.-28.2.2021. Joukkueeseen voi liittyä os.koodilla KENSU2021. Kisasta löytyy lisätietoa sivulta www.kilometrikisa.fi ja tätä kautta voi myös ilmoittautua mukaan.
Mika Kanervolta löytyy oheisen liitteen mukaisia tarvikkeita
RSS ATOM