KENSU

Uutisia

Osallistujille ja erityisesti ensimmäistä kertaa ratamaratonluisteluun osallistuville ohjeita onnistuneen suoritukseen turvaamiseksi!
Jo yli 70 ilmoittautunutta - tule sinäkin kiertämään Jyväs- tai Kuntokieppiä!
Haluaisitko osallistua sekä 4-vuoren hiihtoon että Kiepin luisteluun?
Ensimmäinen kisa 5000m on takanapäin. Osallistujajoukko oli suuri ja sarjavoittajiksi ylsivät Ulla Yrjölä, Verneri Kinnunen ja Oiva Lipsonen. Tulokset tulospalvelussa. Kiitokset osallistujille ja toimitsijoille. Katso kuvat!
Oletko jo huomannut, että tänä talvena KENSUlla on käytössään pitkä 333 m rata joka vuorolla? Nyt myös tiistaisin ja torstaisin pääsemme pidemmille suorille ja tilaa riittää!
Pikaluistimilla pääsee muuten tosi kovaa! Jotta luistelu olisi turvallista kaiken tasoisille luistelijoille, tutustuthan ohjeeseen pikaluisteluradalla käyttäymisestä!
Ensimmäinen osakilpailu luistellaan 13.12.2011 tiistain jäävuorolla klo 19:15 alkaen. Cupin osakilpailut ovat aina tiistaisin. Yhteispisteisiin lasketaan mukaan kolme parasta kisaa neljästä. Kaikki ovat tervetulleita mukaan! Osalistuminen on ilmaista, ilmoittautuminen paikan päällä.
Jyväs- ja Kuntokiepin päättäjäisiä vietettiin 29.10 Viitaniemen ammattiopistolla. Johtokunta käsitteli siellä esille tulleita ehdotuksia Kiepin kehittämiseksi 14.11. kokouksessaan.
KENSUttaret sijoittuivat vuoden 2011 Kalevan Puolikkaan joukkuekilpailussa toiseksi. Ensi vuoden joukkueita kasataan nyt!
KENSUn seurapaidat ovat saapuneet! Oikea viite: 1106
RSS ATOM