KENSU toimii

Uutisia

Lumen puutteen vuoksi niin kiepinkiertäjien hiihtoharjoittelu kuin järjestävän tahon reitinkunnostus on ratkaisevasti jäljessä aikataulusta. Näin ollen kilpailun jury on päättänyt siirtää Jyväskiepin hiihdon sunnuntaille 9.2.
Joulun alla oli toimitusten jakeluhäiriöitä ja lakon uhkaa siellä täällä. Myös KENSUlaisen sähköinenversio kärsi toimitushäiriöistä, vaan nyt se löytyy myös netistä! (kts. "Etusivu" tai "Seura")
31.12 Viitaniemi sulkeutuu klo 14. KENSUlla on huomenna uuden vuoden aattona korvaava pikaluisteluvuoro klo 9-10. Lauantain 11.1 aamujää on peruttu JPS:n turnauksen takia. Korvaavaa vuoroa yritetään neuvotella!
Ilmoittautuminen Jyväs-, Kunto- ja Junnukieppiin 2014 on avautunut. Ilmoittautumislomake löytyy Jyväskieppi osioista...
Tiistaina 10.12 luisteltiin KENSUn seuracupin eli OP-cupin ensimmäinen osakilpailu. 5000 m nopeiten luisteli Verneri Kinnunen, naisista Kirsi Korpijärvi. Junioreiden 500 metrin kiisivät Jutta Niittylä ja Paju Kilpeläinen reilusti alle minuutin!
Verneri Kinnunen nimittäin luisteli yleisluistelijoien yleisen sarjan Suomen mestariksi Seinäjoella!
KENSU isännöi SVU:n pikaluistelun SM-kisoja 15.2.2014. Kilpailun sivut löytyvät "Luistelu" osion alta!
Haluatko lämmittelyasun KENSUn väreissä? Tee tilaus 30.11. mennessä!
Retkiluistelukurssi (18.11.2013)
Suomen Retkiluistelijat ry järjestää Jyväskylässä 4.12. retkiluistelukurssin
Jyväskiepin kokonaiskilpailussa kovimmat kiertäjät olivat Toni Pikkarainen ja Kirsi Korpijärvi. Kuntokiepin voittajaa, Esa Hynystä, suosi myös onni Levin mökkiviikon arvonnassa!
RSS ATOM