KENSU toimii

Uutisia

KENSU KK ja KENSUttaret olivat mukana historiallisella viimeisellä Kalevan Kierroksella ja Puolikkaalla. Tuomisina oli kaksi kultaa ja yksi hopea.
Kiduttavan tuskaisia otoksia 6.10.2012 Kiepin juoksusta!
Kiepin päättäjäisissä kerätään taas palautetta menneestä ja ideoita tulevaan niin Kuntokieppiä kuin Jyväskieppiä koskien. Mietihän siis valmiiksi, miten Kiepistä tulisi vielä enemmän sinun juttusi!
Kieppi 2012 saatiin pakettiin 6.10 juoksuosakisan jälkeen. Lauri Pohjola ja Kirsi Korpijärvi Jyväskiepin parhaat, Kalle Sumelles Kuntokiepin ykkönen.
KENSUlaisen kevätnumero on kasassa ja saatavana sähköisesti. Tämä uunituore painos, sekä kaikki vanhat versiot löytyvät linkkien Seura / KENSUlaiset takaa!
Tervetuloa joukolla Viitaniemen ammattiopistolle kevätkokoukseen ja luistelukauden päättäjäisiin. Muistellaan silloin vielä lisää kulunutta kautta kahvittelujen lomassa.
Jyväs- ja Kuntokiepin hiihdon pisteet on päivitetty Tulospalveluun. Tomi Ekstam ja Kirsi Korpijärvi nopeimmat Jyväskiepinkiertäjät suksilla. Satu Paalanen Kuntokiepin hiihdon ylivoimainen voittaja.
Kerää esim. työpaikaltasi porukka (14 soutajaa + perämies) mukaan hauskaan ja leppoisaan kesäkauden käynnistävään kuntoliikuntatapahtumaan. Jokaisen venekunnan kesken arvotaan palkintoja. Erät alkavat jo täyttyä, joten ilmoittautukaa pian mukaan!
Kisat käytiin loistavissa olosuhteissa pikku pakkasessa ja väki näytti viihtyvän. Koko Suomen ensimmäiseen HIPPO-luistelukilpailuun osallistui luistelijoita yhteensä 148.
Suomen Melonta ja Soutuliitto on antanut Jyväsjärvi-soudulle kunniamaininnan palkitessaan vuoden 2011 kunto- ja retkisoututapahtumia.
RSS ATOM