KENSU toimii

Uutisia

Ensimmäinen kisa 5000m on takanapäin. Osallistujajoukko oli suuri ja sarjavoittajiksi ylsivät Ulla Yrjölä, Verneri Kinnunen ja Oiva Lipsonen. Tulokset tulospalvelussa. Kiitokset osallistujille ja toimitsijoille. Katso kuvat!
Oletko jo huomannut, että tänä talvena KENSUlla on käytössään pitkä 333 m rata joka vuorolla? Nyt myös tiistaisin ja torstaisin pääsemme pidemmille suorille ja tilaa riittää!
Pikaluistimilla pääsee muuten tosi kovaa! Jotta luistelu olisi turvallista kaiken tasoisille luistelijoille, tutustuthan ohjeeseen pikaluisteluradalla käyttäymisestä!
Ensimmäinen osakilpailu luistellaan 13.12.2011 tiistain jäävuorolla klo 19:15 alkaen. Cupin osakilpailut ovat aina tiistaisin. Yhteispisteisiin lasketaan mukaan kolme parasta kisaa neljästä. Kaikki ovat tervetulleita mukaan! Osalistuminen on ilmaista, ilmoittautuminen paikan päällä.
Jyväs- ja Kuntokiepin päättäjäisiä vietettiin 29.10 Viitaniemen ammattiopistolla. Johtokunta käsitteli siellä esille tulleita ehdotuksia Kiepin kehittämiseksi 14.11. kokouksessaan.
KENSUttaret sijoittuivat vuoden 2011 Kalevan Puolikkaan joukkuekilpailussa toiseksi. Ensi vuoden joukkueita kasataan nyt!
KENSUn seurapaidat ovat saapuneet! Oikea viite: 1106
KENSUn pikaluisteluvuorot Viitaniemen tekojäällä alkavat torstaina 10.11 klo 16:15. Jäälle pääsee tämän jälkeen: tiistaisin klo 19:15 -20:45, torstaisin klo 16:15-17:45 ja lauantaisin klo 8:45-10:00.
Johtokunnassa jatkavat toista vuottaan Veli-Jussi Koskinen, Antti Lehtinen ja Keijo Ilmavirta. Erovuoroisten tilalle valittiin Hannu Luoma, Ulla Yrjölä ja Jukka Iitti. Onnea ja menestystä uudelle johtokunnalle ja etenkin keulahahmollemme, puheenjohtaja Aimo Väisäselle.
KENSUn kalevan kiertäjille neljä sarjavoittoa. Molemmat joukkueet podiumille!
RSS ATOM