KENSU toimii

Uutisia

Kensulaisille on tarjolla opetusta pikaluistelun harjoittelusta klo 17.00 alkaen ammattiopiston tiloissa ja käytönnön ohjausta jäällä klo 19.00-20.30. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Tervetuloa mukaan!
Tuhti paketti Kieppiasiaa - vain nettijakelussa.
Jyväs- ja Kuntokiepin osakilpailujen järjestäjät ja päivämäärät löytyvät Jyväskieppi-osiosta.
Verneri voittoon Nuoriso Cupin Porin kilpailuissa. Veteraaniluistelijoiden kisakuulumisia kilpailukauden avauksesta.
Suomen luisteluliitto valitsi syyskokouksessaan Kimmon 2-vuotiskaudelle liittohallitukseen. Samalla se tarkoittaa joidenkin toimikuntien puheenjohtajuuksia. Hyvä, että maakunnan ja KENSUn ääni saadaan myös kuuluviin. Kun vuosi vaihtuu ja kausi alkaa, niin Kimmo on myös kaikkien kensulaisten käytettävissä. Onnea ja menestystä.
KENSUn pitkäaikainen johtokunnan jäsen ja maineikas talkootyöntekijä Paavo Pohjola menehtyi eilen sunnuntaina. Aina ystävällinen ja avulias Paavo järjesti monen vuoden ajan retkiluistelutapahtumia Jyväsjärven jäällä - kaupungin todellinen Mr. retkiluistelu. Kahdesti kaupungin palkitsema talkoomies valittiin myös vuoden kensulaiseksi tänä vuonna, palkintoa ei Paavolle koskaan ehditty ojentaa. Menetys surettaa. Paavo jätti suuren jäljen sydämiimme. Läheisille KENSU toivottaa jaksamista. Uskon, että Paavo toivoo meidän kaikkien jaksavan liikkua edelleenkin. Keijo Ilmavirta
Hokkareita, klapseja, retkiteriä - kaikkia mukana luistelukauden avauksessa
Sutton Atkins vetää rullaluistelun valmennusseminaarin Espoossa & Salossa 20.-22.11.2009. Hän on entinen huippuluistelija ja nykyinen huippuvalmentaja. Osaamista rullaluistelun lisäksi mm. psyykkisestä valmennuksesta. Seminaarin järjestävät Inline Team Nordic Fox ja Salon Viesti.
PIKALUISTELUN TEKNIIKKA JA HARJOITTELU siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan
... pidettiin 10.10.2009, pääkuvassa Kiepin paras nainen Ulla Yrjölä ja mies Kari Köninki. Ruoka oli hyvää, seura vielä parempaa. Saatiinpa jopa uusia KENSUlaisia riveihimme.
RSS ATOM