KENSU

Uutisia

Lauantaina kädet känsille ja sunnuntaina jalat jumiin... tämäkö oli kiepittäjien viikonlopun teema? "Superviikonloppu" saatiin suorittaa hyvissä olosuhteissa, eikä juoksun suorituspaikan vaihtokaan tuntunut tahtia haittaavan.
Kensu ry joutuu muuttamaan ennakkotiedoista poiketen ”Superviikonlopun” Jyväskiepin juoksun järjestelyjä siten, että juoksuun liittyvät toiminnot siirretään Halssilan liikuntapuistoon. Syynä muutokseen on päällekkäiset tapahtumat Huhtasuon koululla ja sen ympäristössä.
Haluatko yhteislenkille kiertämään Jyväsjärveä rullilla. Pyrimme lähtemään sataman kahvilan luota tiistaisin klo 18:00. Rohkeasti mukaan.
Harjatut asfaltit odottavat jo kiitäjiä. KENSU järjestää tänäkin vuonna rulliskursseja. Uudistuneet kurssit ovat pituudeltaan 2 x 1,5 tuntia ja niille otetaan mukaan korkeintaan 8 henkeä.
Torstaina 6.4. pidettiin KENSUn kevätkokous ja sen jälkeen luistelukauden päättäjäiset. Parhaana luistelijana palkittiin Jani Mäkipelto ja junioreista Atte Santala.
Hiihdon varsinaiset tulokset näet Huhtasuon Hiihdon sivuilta huhtasuonhiihto2000.fi. Yhteispisteet löytyy tulospalvelustamme, yhteispisteissä on myös eritelty lajikohtaiset pisteet.
Kensulaiset veteraaniurheilijat jatkavat vanhaan malliin SM-mitaleiden kahmimista luistelussa ja halliyleisurheilussa
KENSU:laisille hyviä sijoituksia Kuopiosta.
Aamun kova pakkanenkaan (-25 astetta) ei peloittanut Jyväskiepin eikä Maraton Cupin luistelijoita. Osallistujia oli ilahduttavan paljon ja kaikki kolme erää saatiin luisteltua. (7.2. - Kiepin pisteet löytyvät nyt tulospalvelustamme)
RSS ATOM