KENSU toimii

Uutisia

Keski-Suomen Liikunta ry on myöntänyt opetus- ja kulttuuriministeriöltä saamastaan valtionavustuksesta meille neljä 700 €:n avustusta ja OP yhden 400 €:n avustuksen.
Projekti "Luistelua ympäri vuoden" on 2-vuotinen ja 1. vuoden tukisumma on 6 500 €
TO 15.6.2023
Aika: maanantaisin ja torstaisin klo 17.30-18.45 Paikka: Kampuksen kenttä (Liikunnan ja uimahallin vieressä)
Luisteluseura KENSU:n talvikausi päätettiin 9.3. iloisissa tunnelmissa Viitaniemen pikaluisteluradalla.
KENSU piti sääntömääräisen kevätkokouksensa lauantaina 1. huhtikuuta Gradian tiloissa. Samassa yhteydessä vietettiin luistelukauden päättäjäisiä ja palkittiin urheilijoita kauden saavutuksista.
Peräti 21 KENSU:n pikaluistelijaa osallistui 3.-5. maaliskuuta Seinäjoen jääurheilustadionilla järjestettyyn luistelukauden päätöskilpailuun. Mukana oli KENSU:sta 12 juniori-ikäistä ja 9 aikuisluistelijaa eri sarjoissa. Kannustava ja mukava kisafiilis siivitti luistelijoita hyviin tuloksiin, moniin ennätyksiin tai kauden parhaimpiin tuloksiin.
KENSU:n nuoret luistelijat testasivat vauhtejaan tiistai-iltana luistellen joko 300 tai 500 metriä. Kisa oli samalla valmistava harjoitus viikonlopun Season Closing Race-kilpailuihin Seinäjoella.
Tampereen Sorsapuiston tekojääradalla järjestettiin kansalliset pikaluistelukilpailut. KENSU:sta mukana olivat Aada Hänninen, Jaakko Hautamäki ja Risto Palttala.
Perinteinen Kuopion jäämaraton järjestettiin viime lauantaina 25. helmikuuta Kallaveden jäällä. KENSU:n luistelijoita oli mukana 50 ja 100 kilometrin Suomenmestaruus-kilpailuissa sekä Finland Ice Marathonin yleiskilpailuissa.
RSS ATOM